Instalatii sanitare

Montaj instalatii sanitare

Montaj obiecte sanitare

Montajul obiectelor sanitare cere multa atentie , indemanare si grija. Calitatea materialelor si atentia la detaliile montajului sunt garantia unei lucrari de calitate si a unui client multumit. chiuveta-montaj

Montam toata gama de obiecte sanitare specifice instalatiilor casnice:

 • montaj baterii de lavoar sau cada.
 • montaj cazi simple sau cu sistem jacuzzi.
 • montaj wc, bazin wc si bideu.
 • montaj cabine de dus.
 • montaj lavoare si chiuvete de bucatarie

Pentru lucrarile de montaj instalatii sanitare se acorda garantie si de asemenea se poate incheia un abonament de intretinere lunar.

instalare si montaj centrale termice

Montaj centrale termice

Montaj radiatoare termice

Deseori radiatoarele termice (calorifere) pot crea probleme prin infundarea cu mizerie provenita din agentul termic furnizat sau prin aparitia unor defecte neobservate si amplificate de ciclul de functionare. In ambele situatii aveti nevoie de ajutorul unui specialist in instlatii, deoarece acest cunoaste procedurile specifice acestui tip de operatiuni. In cazul in care v-ati decis sa schimbati radiatoarele vechi cu unele noi, de asemenea , sfatul unui specialist in sisteme de incalzire se poate dovedi util si va poate cuti de cheltuieli nejustificate. Avem experienta bogata atat in motajul radiatoarelor din inox sau aluminiu, dar si al modelelor mai vechi din fonta. Am lucrat cu diferite tipuri de radiatoare:

 • NESLI
 • PURMO
 • VOGEL & NOOT
 • STARPAN
 • FEROLLI
 • EKORAD

Pentru lucrarile de montaj ale radiatoarelor termice se acorda garantie si de asemenea se poate opta pentru un abonament de intretinere

Montaj radiatoare termice.

Rapiditate

Deplasare rapida in diferite zone din Bucuresti si in afara Bucurestiului daca este cazul. Echipa noastra de profesionistipoate fi in timp util acolo unde suntem solicitati. Ne dorim sa avem clienti satisfacuti, iar timpul este foarte pretios cand este vorba despre defectiunea unei instalatii indiferent care ar fi cauza.

Identificare probleme

Indentificam problema si cautam cele mai bune solutii tehnice de remediere a ei in timp util. Detinem echipamente profesionale si instalatori calificati pentru a oferi lucrari de calitate in timp scurt si la preturi accesibile.

Calitate

Depunem tot efortul pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte de la clientii nostri. Echipa instalator profesionist Bucuresti lucreaza cu cele mai bune materiale existente acum pe piata si suntem mereu informati cu schimbarile care pot aparea in domeniul nostru de activitate. De aceea calitatea lucrarilor noastre este reflectata in numarul mare de recomandari din partea clientilor multumiti. Asteptam cu interes noi colaborari si proiecte cat mai diverse si complexe.