SERVICII PROFESIONALE

Radiatoare termice


Asiguram servicii de inlocuire / instalare calorifere. Instalam orice fel de instalatii termice. Alege un Instalator profesionist!

Instalare calorifere

Alegerea si montajul caloriferelor presupune inainte cunoasterea avantajelor si dezavantajelor fiecarui tip de calorifer in parte.

Caloriferele se impart in trei categorii: calorifere de fonta, calorifere de aluminiu sau calorifere de otel. Caloriferul din fonta are o durata de viata foarte mare (pana la 30 de ani) asigura o suprafata mare de schimb de caldura fiind rezistent la coroziuni si lovituri accidentale. Caloriferele din fonta au un aspect estetic placut, durata de viata destul de mare, sunt usoare si alcatuite din elementi fiind accesibile oricarei incaperi.

Caloriferele de otel sunt cele mai folosite calorifere, la ora actuala. Se folosesc pentru toate tipurile de cladiri: birouri, apartamente, sali de sport, etc., fiind foarte usor de montat, cu un aspect placut oferind eficienta ridicata la caldura.

Montaj radiatoare temice – firma instalatii sanitare cu experienta

Noi, cei de la Instalator Profesionist Bucuresti, va oferim servicii de montaj radiatoare termice.

Montarea radiatoarelor comporta operatii cum ar fi incercarea la presiune hidraulica,montarea radiatoarelor pe console si prinderea cu sustinatoare,montarea robinetului de dublu reglaj si a racordului olandez si racordarea la coloane.

  • incercarea la presiune hidraulica a corpului de incalzire
  • montarea radiatorului pe console si prinderea cu sustinatoare
  • montarea robinetului de dublu reglaj si a racordului olandez
  • racordarea la coloane.

Instalator Profesionist Bucuresti impreuna cu echipele de instalatori calificati va pune la dispozitie servicii de montaj calorifere fonta, aluminiu, otel, spalarea acestora, desfundarea si intretinerea lor, avand grija sa tinem cont de bugetul dvs. oferind preturi avantajoase.

Contacteaza-ma daca ai nevoie de servicii instalatii sanitare

Ofer servicii complete instalatii sanitare, montaj centrale termice, montaj radiatoare termice.