SERVICII PROFESIONALE

Centrale termice


Confortul termic din apartament poate fi imbunatatit prin instalarea unei centrale termice. Apeleaza cu incredere la noi pentru ca oferim cele mai bune servicii de proiectare, verificare proiect tehnic, receptie tehnica si punere in functiune instalatii utilizare gaze naturale

Montaj centrale termice

Punerea in functiune a centralei reprezinta ultimul pas din procesul montajului si are ca scop probele in diferite moduri de lucru a centralei. Astfel, circuitul sau va fi verificat iar toti parametrii de functionare vor fi optimizati.

Montajul centralei termice presupune racordarea țevilor de cupru, Pexal sau PPR ale instalației termice, ale apei reci și a celei de apă caldă la centrala termică. Aceste țevi trebuie să fie deja prezente în apropierea locului unde va fi montată centrala termică. Se consideră lucrare suplimentară efectuarea racordării la țevi prezente în altă încăpere.

Pe returul centralei termice, cât și pe țeava de intrare apă rece se vor monta obligatoriu câte un filtru mecanic de apă (în y), iar în cazul în care radiatoarele din instalația de încălzire sunt din oțel se va monta obligatoriu un filtru antimagnetită.

Montaj centrale termice – firma instalatii sanitare cu experienta

Noi, cei de la Instalator Profesionist Bucuresti, va oferim montaj centrale termice.

  • fixarea pe poziție a centralei termice. Poziția de instalare a centralei termice este cea conform proiectului de gaz. Centrala termică se montează doar pe pereți incombustibili.
  • efectuarea legăturilor hidraulice pentru tur și retur încălzire, racordarea la apa rece și apă caldă.
  • umplerea centralei termice cu apă și verificarea etanșeității si punerea sub presiune a instalației (dacă lucrarea s-a executat pe o instalație existenta în care nu a fost necesara golirea acesteia in totalitate). Pentru instalațiile noi ce nu au fost încărcate cu agent termic (apa) trebuie achiziționată și manopera de echilibrare instalație;
  • montarea kitului de evacuare a gazelor de ardere. Nu este inclus serviciul de perforare al pereților de beton.
  • montarea furtunului pentru scurgerea condensatului de la centrală la cea mai apropiată scurgere

Instalatorii nostri sunt pregatiti sa remedieze orice problema la cele mai inalte standarde!

Contacteaza-ma daca ai nevoie de servicii instalatii sanitare

Ofer servicii complete instalatii sanitare, montaj centrale termice, montaj radiatoare termice.