Montaj centrale termice

instalare centrale termice

Centralele termice constitue o alternativa economica la sistemul de incalzire centralizat de stat , prin costurile de intretinere reduse si flexibilitatea utilizarii acesteia pe toata durata anului.

Trecerea de la sistemul de stat la sistemul cu centrala termica proprie trebuie sa aiba la baza un proiect iar pentru punerea in functiune a sistemului ete nevoie de o firma autorizata.

Pentru montajul centralei termice trebuie sa apelati la o firma sau la un inginer profesionist specializat in instalatii termice. Am lucrat la montajul atat al centralelor termice de apartament cat si a centralelor de capacitate mai mare cum sunt cele destinate vilelor sau blocurilor.

Am lucrat cu diferite tipuri de centrale termice dobandind experienta si invatand astfel particularitatile fiecareia:

  • » FERROLI
  • » VAILLANT
  • » LAMBORGHINI
  • » IMMERGAS
  • » ARISTON
instalare centrala termica

Perioada verii aduce cu sine cresterea vanzarilor la aparatele de aer conditionat, aglomerand foarte mult firmele de asistenta si service ce fac montajul aparatelor noi. In cei 10 ani de experienta ne-am specializat in diverse tipuri de lucrari, montajul aparatelor de aer conditionat fiind doar unul dintre ele.

Cu unelte potrivite si pricepere va stam la dispozitie pentru orice lucrare de montaj in domeniul aparatelor de aer conditionat.  Ne miscam rapid astfel incat timpul de asteptare sa fie la maxim redus, pentru a beneficia de confort si racoarea caminului dvs.

Am montat atat aparate de aer conditionat clasice, cat si aparate de aer conditionat de tip casetat (incastrt in tavan)

Pentru lucrarile de montaj ale aparatelor de aer conditiont se acorda garantie .

Cauti un mester priceput, cu experienta in domeniul instlatiilor si capacitate de a rezolva rapid orice problema indiferent de gradul ei de complexitate? Ai nimerit profesionistul de care ai nevoie.

Ma numesc Florin Mihai si ma poti contacta la numarul de telefon alaturat sau poti folosi formularul de contact pentru a-mi trimite mesajut tau, iar eu te voi contacta in cel mai scurt timp.

Despre autor