Cum sa alegi o baterie chiuveta baie?

chiuveta baie

Ai de gand sa cumperi o baterie chiuveta baie? Sti ce model ti se potriveste cel mai bine? O baterie chiuveta baie este unul din cele mai importante elemente ale unei bai. Totusi trebuie sa ai cateva cunostinte inainte de a achizitiona o baterie chiuveta baie din orice magazine de profil. De aceea iti putem oferi cateva sfaturi utile, de care sa ti cont atunci cand achizitionezi o baterie chiuveta baie.

Firma noastra ofera  montaj instalatii sanitare si montaj baterie chiuveta baie. Cu toate acestea iata cateva aspecte de care sa ti cont atunci cand alegi o baterie baie fie ca este pentru chiuveta, bideu, cada sau dus, vor fi utile. Alegerea unei baterii potrivite este cel mai greu lucru, deoarce nu sunt articole chiar atat de ieftine. Este bine sa fi hotarat de ce baterie ai nevoie. Merita sa investeti mai multi bani in cazul in care beneficiile bateriei si calitatea ei conving.

Alege o baterie chiuveta baie de care ai nevoie

Exista multe tipuri de baterii disponibile pe piata. Astfel ca vei gasi baterii in toate stilurile, modelele, dimensiunile, finisajele, culorile si calitatile. De aceea pare atat de complicat sa iei o decizie asupra unui model.

Incepa cautarea unui brand de calitate in care sa ai incredere. Nu recomandam sa te decizi asupra modelelor economice suspecte.O baterie chiuveta baie este supusa unei utilizari constante. De aceea este necesar sa alegi bateriile rezistente daca vrei sa fie durabile.

De ce lucruri trebuie sa mai ti cont cand alegi o baterie chiuveta baie?

Pe langa garantia oferita de brand, mai sunt si alte lucruri importante atunci cand alegi o baterie chiuveta baie. Designul robinetelor este important, deoarece robionetele trebuie sa fie in armonie cu restul elementelor din baie. Mai ales cu stilul toaletelor. Nu are nici un sens sa alegi  sistemele sanitare cu linii clasice si aer retro si cateva baterii ultramoderne. Alege un design potrivit baii tale, apoi vezi caracteristicile robinetelor in cauza, daca sunt functionale, daca se intretin usor.

Un alt aspect este consumul de apa si de energie. In prezent exista baterii chiuveta baie care te ajuta sa economisesti atat apa cat si energie. Acesta este cazul pentru bateriile termostatice pentru dus sau baie.

Tipul de instalare

În baie, avem diferite tipuri de baterii care pot fi lavoar, bideu, cadă sau duș. În această gamă, găsim diferite tipuri de instalare.

Instalare pe raft: Este cea mai utilizată pentru chiuvetă și bideu. În cazul alegerii unei baterii, este important să vă uitați unde se deschide mânerul pentru a preveni atingerea peretelui. Este important să vă asigurați că robinetul ales se potrivește spațiului în care va fi instalat.

Instalare încastrată: Instalarea încastrată este o alternativă la modă pentru decorarea în baie. Dar dacă instalația nu este pregătită pentru a fi încastrată, va fi costisitoare să o adaptați. Pentru robinetele încorporate, instalarea trebuie realizată pe măsură, în funcție de specificațiile producătorului. Dacă doriți să faceți o reformă totală a băii sunt o opțiune bună, dar dacă doriți doar să schimbați un robinet care nu este încorporat, este recomandabil să alegeți unul care să se adapteze la instalația existentă.

Instalare de la perete la perete: Este cea mai frecvent utilizată în baie sau duș. Acest tip de instalare permite înlocuirea cu ușurință a robinetului. Principala sa caracteristică este că țevile ajung prin perete și lasă două prize unde este conectat robinetul. Există o mare varietate de modele de robinete: monocomandă sau termostatică.

Despre instalator profesionist Bucuresti

Florin Mihai este numele meu, sunt persoana fizica autorizata (PFA) si impreuna cu echipa mea oferim servicii profesionale in domeniul instalatii sanitare si nu numai.

Profesez in domeniu de zece ani, in care am acumulat suficienta experienta pentru a putea cunoaste nevoile si asteptarile clientilor mei. Principalul obiectiv de activitate il reprezinta realizarea lucrarilor de instalatii sanitare, termice, aer conditionat si electrice.

Despre autor