Cand este indicat sa inlocuiesti vasul de toaleta?

vas de toaleta

In calitate de proprietar al locuintei nu te-ai gandit niciodata la schimbarea instalatiei sanitare pana nu a aparut o problema tehnica. O picurare de la Robinet, umezeala sub chiuveta sau o problema cu toaleta nu au fost motive de ingrijorare. Fiecare din aceste lucruri, fie ele minore, sunt destul de importante si nu trebuie sa astepti sa se agraveze pana cand vei chema un instalator sanitar. In acest articol echipa instalator-profesionist-bucuresti.ro iti aduce la cunostinta toate detaliile legate de modul de intretinere a vasului de toaleta si cand acesta trebuie schimbat.

5 motive pentru care trebuie sa inlocuiesti vasul de toaleta

  1. Crapaturi in rezervorul vasului de toaleta

In cazul in care observe crapaturi in vasul de toaleta este un semn ca acesta trebuie schimbat. Posibil sa observi balti sau apa care curge in jurul vasului de toaleta. Pentru acest fenomen exista o singura solutie, schimbarea vasului de toaleta. Chiar daca nu observe crapaturile dar apa se aduna la baza vasului de toaleta, nu ezita sa ne contactezi. Echipa instalator-profesionist-bucuresti.ro poate veni sa inspecteze situatia si va putem schimba vasul de toaleta pentru a scpa a de griji.

  • Vasul de toaleta din casa este invechit

Chiar daca vasul de toaleta functioneaza corespunzator, exista situatii in care va ganditi sa il inlocuiti pentru ca este prea invechit. Toate echipamentele sanitare au o data limita si de aceea este bine ca macar la o anumita perioada de timp sa fie schimbate. Echipamentul vechi pe care il detii chiar daca functioneaza corespunzator, el devine daunator pentru mediu cat si pentru tine ca si cheltuiala la apa consumata. Atunci cand va inlocuiti toaleta, recomandarea noastra este sa va cautati una cu tehnologie de spalare dubla. Acest model de toaleta sunt foarte frecvente, si vei economisi apa.

  • Toaleta se clatina si este instabila

Cee ace trebuie sa sti este faptul ca o toaleta care se clatina si este instabila nu este un lucru normal. Atunci cand folosesti toaleta si observe acest aspect este bine sa te gandesti sa o inlocuiesti. Stim foarte bine ca rezolvarea acestei probleme poate fi simpla prin strangerea suruburilor. Totusi ppodeaua poate fi imbibata de apa sau cu denivelari.

  • Reparatiile care devin o obisnuinta

Atunci cand intampini problema dupa problema cu toaleta, este un motiv bun pentru a o schimba. Chiar daca reparatiile mici sunt mai ieftine, pe termen lung te vei confrunta cu aceleasi probleme sau adunandu-se vor fi o problema mai mare.

  • Toaleta are bolul rotund

Toaleta ta nu are nici un fel de problema, dar in timp acel model sau piesele de schimb nu se vor mai gasi. Toaleta imbatraneste si se demodeaza. Astfel ca este si acesta un indiciu pentru care trebuie sa schimbi toaleta. Din moment ce modelele de toaleta au evoluat inlocuirea toaletei cu vasul rotund la un vas alungit este o necesitate. Vasul mult mai incapator si confortabil cu siguranta este motivul pentru care trebuie sa iei decizia de inlocuire a vechiului vas de toaleta. In plus aceste modele raman mai curate decat cele cu bol rotund si permit sa iasa mai putine mirosuri, cee ace este intotdeauna un lucru bun.

Apelati totdeauna la un instalator sanitar pentru inlocuirea toaletei

In cazul in care ai luat decizia ca este timpul sa iti inlocuiesti toaleta echipa noastra te poate ajuta. Contactati firma noastra instalator-profesionist-bucuresti.ro sin oi va putem analiza, consilia si inlocui toaleta.

Despre autor